PINGVINBARN

Måndag igen!

Ååh sicken dag! Har varit heelt borta idag verkligen. Inte haft någon koll alls.. Gick upp i tid och fick iväg Isa till skolan utan problem åtminstone. Sen att jag höll på att missa att hämta henne, att lilleman skulle till tandläkaren och att isa sen skulle till dans är en annan sak! Haha


Men dagen har varit bra! Hela familjen tog sig ett bad innan idag. Lilleman fick ätit gröt själv, han försöker använda skeden med! Dock går det inte så bra då han tappar allting på sig själv haha. Sen blir han frustrerad om man försöker hjälpa honom att äta, han ska göra själv! Men han är så redig, så kul att se att han vill! Men han ser ju ut därefter såklart haha. Men var väldigt mysigt att bada även om det blir trångt när allihop ska i. 

Sen fick vi skickat iväg tvn på lagning. Henke köpte en på black friday som knappt en månad senare la av. Får ingen bild på den, bara ljud?! Så idag kom DHL och hämtade den. Förhoppningsvis går den att laga!

Henke åkte därefter till jobbet och jag tog lilleman. Missade nästan att isa skulle hämtas som sagt haha, men det gick bra. Efter Isa var hämtad tog vi en fika på Fiket för att fördriva tiden innan lillemans tandläkarbesök. Och det gick bra! Fick lära oss om vad som innehåller massa socker och vad som är bra istället och hur man ska borsta hans tänder. Han har två små bissingar som han stolt visade upp! Han charmade tandläkaren något enormt haha ❤

Sen åkte vi och tankade och sen hemåt! Då lagade jag mat och isa gjorde läxor. Blev spaghetti och köttfärssås idag, enkelt och gott! Lilleman fick en egen portion som han förbrilt kämpade i sig med sin sked! Till maten såg vi på film och glömde bort tiden. Men vi hann till dansen i alla fall! 

Isa dansade i en timme, under tiden lekte lilleman runt i foajén och charmade alla där. Övade på att ställa sig upp bland annat! Sen åkte vi hemåt igen och nu sover lilleman och isa ligger i soffan för att sova hon med. Jag ska ta disken, tvätten och sopa golven innan jag får lägga mig för natten. Ska bara komma upp ur stolen först..

#1 - Eleonora Adriana ♥

Va söööööt!