PINGVINBARN

TIONDE APRIL
Helgen som var.. Jag säger bara: GE MIG MER!
 
Började helgen med att lämna lilleman på förskolan och åka till psykologen. Det gick jättebra och var skönt att få prata ut lite. Sen åkte jag och handlade och kom sen hem till ett strålande väder. Isa slutade skolan vid halv tre, så fort hon kom hem så gick vi på promenad. Var riktigt härligt ute och jag uppskattar verkligen tiden vi får ihop när vi är ute så jag och Isa. Vi kommer varandra närmare och närmare för varje dag känns det som! Lena bjöd på mat efter promenaden och sen stack vi ut igen. Hängde på garagetaket en stund och vandrade i skogen. 
 
Lördagsmorgonen spenderade jag med Isa med, men vid ett åkte jag till Josephine och gjorde mig iordning tillsammans med henne. På schemat stod bowling, god mat och firande av vår fina Bella. Och vilken lyckad kväll vi hade! Det var verkligen såå roligt allting. Allt från att det blev ett projekt och äventyr att hitta den perfekta presenten till Bella (en ananasplanta), till bowlingen och maten och promenaden till och från stan. Allt. Vill igen! Är så underbart att se vilka härliga tjejer vi alla är och vilken härlig kväll vi alla kan få ihop. 
 
Söndagen vaknade jag ganska död haha. Jag och Isa beslöt oss för att sätta ihop hennes studsmatta och invigde den. Lena lagade mat och vi åt första måltiden ute på altanen. Så himla härligt väder var det med. Vi gungade i hängmattorna ett tag och bara njöt. Blev lite solbränd faktiskt men det var väldigt värt. Sen hängde vi på taket en stund igen innan Lena tvingade iväg oss på Acroyoga. Både jag och Isa tvekade väääldigt på att hänga med men hade inget val. Och tur var det! Båda tyckte det var jätteroligt! Var en upplevelse verkligen haha.
 
 
Fem Saker
Fem saker jag gjorde igår kväll:
♥ La en ansiktsmask
♥ Tvättade
♥ Tog kort på mina fina katter när de sov ihop i min säng
♥ Smsade med M
♥ Lyssnade på musik och dansade
  
Fem ljud jag kan höra just nu: 
♥ Tangentbordet och surret från datorn
♥ Det blurrande ljudet av messenger när någon börjar skriva på konversationen
♥ Torsten som dricker vatten
♥ Fåglar som kvittrar
♥ En presenning som fladdrar i vinden
  
Fem plagg jag aldrig bär:
♥ Baggy jeans
♥ T-shirt under en tjocktröja
♥ Smala klackar
♥ Lågmidjade jeans
♥ Keps
 
Fem saker jag gör innan jag går och lägger mig:
♥ Äter kvällsmat med Cedric och pratar om dagen
♥ Tvättar ansiktet och borstar tänderna
♥ Skriver godnattsms
♥ Tar på mig mitt täcke och mina två filtar
♥ Skickar för många snaps
 
 
 
Fem saker jag helst äter:
♥ Riktigt saftigt och välstekt kött med massa smak
♥ Pizza
♥ Glass med min fina Isa
♥ Teriyakikyckling med nudlar
♥ Kakor och saft
 
 
Fem saker som är knepiga med mig:
♥ Jag blir väldigt lätt förvirrad och kan tappa bort mig i tankarna ibland, hänger inte alltid med i konversationer för min hjärna är upptagen med att annat.
♥ Jag tycker det är viktigt att berätta för andra vad jag tycker och tänker. Tycker jag om någon så bara MÅSTE jag berätta det för dem, även om det inte är på ett kärleksfullt plan utan bara att någon är en sjukt härlig människa  så måste jag berätta det. 
♥ Jag får så otroligt lätt blåmärken att det kan se ut som att jag varit i slagsmål med en lyktstolpe ibland vilket gör att jag blir väldigt känslig. Som en gång lyfte min bror mig genom att ta tag i mina armar och lyfta mig rätt upp och sen sätta ner mig, jag hade handmärken på mina armar i två veckor efter det. 
♥ Jag har ett stort behov av förändring. Gillar inte när saker ser likadant ut för länge eller rullar på på samma sätt jämt. Mycket därför jag färgar håret ofta.
♥ Jag faller väldigt lätt. På alla sätt det går att falla på.
 
 
Fem appar jag gillar:
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Snapchat
♥ Messenger
♥ Spotify
 
 
Fem saker jag ska göra i veckan:
♥ Träffa M
♥ Gå på föräldramöte på förskolan
♥ Gå på promenad med Isa ute i skogen
♥ Njuta av solen och alla vårtecken som börjat komma
♥ Hämta hem lilleman på lördag, min lilla buse