PINGVINBARN

Ica levererar

Hittade nya kuddar på Ica idag! Jag lyckades missfärga de kuddfodralen vi hade igår så de är inte längre vita utan laxrosa! Och när jag ändå var inne på Ica så hittade jag dessa! De är så himla mjuka och riktigt fina! Passade super i soffan 👍🏻

Sen köper jag alltid mina snittblommor från Ica! De kostar lite men jag tycker det är en "lyx" man får unna sig! Dessutom är det ju så himla härligt med fräscha snittblommor hemma, gör mycket i ett rum med växter och färg. Idag köpte jag tre olika sorter och blandade dem när jag kom hem för att de skulle passa alla vaserna vi har och så kastade jag de gamla vissna blommorna.  Dock så var det några tulpaner som vi fortfarande tyckte såg bra ut så de fick en liten vas och står nu i hallen 👌🏻

Måndag

Måndagen började med mys i Cedrics rum. Jag vek tvätt och lilleman satt och läste medan Henke ordnade frukost ❤

 

Jag såg ut såhär igår! Testade en ny foundation som jag köpte på gekås och jag gillar den! Känns bra på huden och täckte bra. Så jag kände mig snygg! Tröjan är också från gekås och är såå skön!

 

Innan Henke åkte till jobbet hann han och lilleman med lite mys! Han var jätte pappig och ville vara hos Henke hela tiden ❤ tyvärr så var han ju tvungen att åka iväg.. 

 

Jag satte på hög musik med en gång när Henke åkt och så började jag städa och göra iordning i köket! Gjorde rent ordentligt på bänken och gjorde det fint. Lilleman var en ängel heeeela dagen verkligen! Lekte för sig själv hela eftermiddagen. Jag vet inte hur många gånger jag gick in till honom på hans rum för att se så han levde bara för han satt så tyst och fint. Han hade det hur bra som helst, läste i sina böcker och lekte med sin klosslåda bland annat. Då och då kom han till mig i köket och ville upp i famnen. Då satt vi med en bok och läste och han var hur mysig som helst! Värderar de stunderna så högt när han kan sitta i famnen på mig och bara vara ❤ jag la honom sen vid kvart i sju för han var så trött att han inte tyckte någonting var roligt mer. Och när jag hade lagt honom insåg jag hur trött JAG var! Höll på att somna ståendes Hahah. 

 
Söndag

I söndags så gick vi upp i vanlig ordning. Efter frukost så åkte vi upp till Cedrics farmor och farfar så passade de honom och sabaton under eftermiddagen. Jag och Henke spenderade den på Gekås! 


Både jag och Henke behövde lite kläder, Cedric behövde regn/utekläder, nappflaskor och såklart lite presenter till kalaset som är på lördag! Sen köpte vi lite smått och gott med, sånt man behöver ändå som tillexempel hushållspapper och annat småpryttel! 

Notan blev högre än vad vi gissade men då hittade också både jag och Henke mer kläder till oss än vad vi trodde att vi skulle göra vilket är väldigt positivt då jag inte hade några tröjor eller bh-ar och Henke behövde jeans bland annat! Så vi är väldigt nöjda med allt vi köpt och tyckte inte att någonting utav det var onödigt eller något vi borde väntat med. Och det känns skönt. Nu har vi så vi klarar oss med allt utom tvättmedel men det ska vi köpa på dollarstore istället. 

Vi var hemma igen efter sju och då kom vi till en jätteglad liten lillkille som sprungit hela kvällen fram och tillbaka efter ett tåg som farmor Tina drog! Så skönt att veta om att han trivs och har det bra när man är iväg ❤

Full vagn! På bilden kan man urskilja lillemans presenter, lite kalasfix och en dörrmatta bland annat! På andra bilden har vi en ny duk som jag hittade, den fick ersätta den orangea vi haft! Blev såå mycket bättre med den nya! Och så fick vi köpt ett nytt får till Sabaton, hans gamla hade sett bättre dagar haha!