PINGVINBARN

En helg i varberg

Igår åkte jag, isa och Cedric ner till Varberg! Isa och hennes mamma har en husvagn på en camping där så det blev en roadtrip dit igår. Isa har varit hos oss i Dalstorp i några dagar.

Lena var redan nere och trodde inte på mig när jag sa att jag skulle stanna över helgen. Men tvi fick hon haha!

Cedric har varit go hela tiden, sov som en ängel i natt och varit glad mestadels av tiden! Bara varit gnällig när hn varit uttråkad eller trött, vilket är helt okej! Jag har blivit lite bättre på att säga till de andra att hjälpa mig när jag inte orkar. Men det är svårt att lägga över ansvaret på någon annan när jag vet hur jobbigt jag tycker att det är, tycker det är elakt att låta någon annan ta honom och själva få det jobbigt! Men jag övar mig att inte tänka så.

Idag har vi varit på ankrace, spelat yatzy och förhoppningsvis ska vi på minigolf med! Vi får se vad vi hinner med. Vi tar det lugnt här nere och andas. Vilket är såå skönt!

Imorgon åker vi hem till pappa igen, han hänger med kompisar i helgen! Vilket är behövligt för honom med!

Update

Mycket har hänt sen sist! Jag går regelbundet hos psykologen och pratar om allt mellan himmel och jord. Får en hel del tips och bra saker att ta med mig i bakhuvudet. Är skönt att ha någon att prata med som inte känner mig eller personerna jag pratar om!

Jag har även fått sommarjobb som jag hoppas få fortsätta med till hösten och framåt! På ett LSS boende i Tranemo, trivdes sjukt bra på hemtjänsten och detta är liknande förutom att åka runt till alla så är de samlade på ett ställe vilket innebär mindre stress!

Jag börjar gå bredvid nu på tisdag och är spänd över hur det kommer bli! Hoppas verkligen att jag kommer trivas! Nu går även Henke på pappaledighet fram till slutet av december, så vore skönt att låta honom ha den tiden hemma och då måste jag jobba!

Cedric mår bra, han växer och utvecklas för var dag! Han har kommit in i utvecklingssteg 4 nu och börjar lära sig samband mellan olika rörelser, tillexempel att om man skallrar med en leksak så låter det. Han har även börjat på att försöka krypa, vända sig om från rygg till mage och så har han invigt sin gåstol som är väldigt populär!

Man märker på honom att han hänger med mer och mer nu och det är riktigt roligt! Dock har han börjar bli orolig på nätterna och kan vara vaken halva natten vilket resulterar i att jag inte sover något och är dödstrött vilket i sin tur resulterar i att jag inte orkar med nästa skrikiga och stirriga natt. Min trichotillomani har visat sig igen och jag känner att jag väldigt lätt kraschar.

Men som tur är så har jag kvar min underbara Henke. Inatt åkte han hem från jobbet för att jag kände att jag inte orkade och klarade av Cedric och det var guld värt!! Jag hoppas bara på att han inte är lika jobbig i natt, vill känna mig som en bra mamma och inte som en som inte orkar med sitt barn.. Men det kommer! Jag kämpar för att klara upp kriget inom mig och det kommer ta tid. Men det kommer vara värt det! Även om det är jobbigt.