PINGVINBARN

Städning
Städat hela dagen nu, bara lite småpill kvar så som vardagsrumsbordet som ska torkas av och så ska vi bädda sängen. Annars har vi åter igen ett rent och fint hem! Är så svårt att hålla iordning när både jag och Henke är såna som kan gå förbi saker som ska slängas även om vi ska till köket och jag är expert på att låta mina kläder ligga kvar i soffan även om jag går förbi tvättkorgarna när jag går och lägger mig på kvällen sen. Och sen tre katter på det som älskar att skapa kaos bara för att.. Det blir skitigt! 

Men idag tog vi tummen ur och gjorde iordning ordentligt. Vi ska fortsätta imorgon, då ska vi tvätta och skura golven samt städa badrummet. Det tråkigaste helt enkelt! Tänkte att jag kunde ta lite bilder imorgon på hur det ser ut här i lägenheten då det var några av er som frågade efter en husvisning, och nu när vi ändå städat så! Jag har ju liksom ingenting att skylla på då ^^

Annars så tar vi det lugnt idag. Ska göra köttbullar och potatismos (hemmagjort x2 såklart!) och så ska jag testa att spela Farcry en stund. Cedric bullar runt i magen och trycker och har sig. Supermysigt att känna han där inne! Helg, älskade helg
Igår så hade jag och Henke bestämt att vi skulle sitta hemma i våra myskläder, han skulle spela och sen så skulle vi kolla på Harry Potter. Han frågade mig efter frukosten vad vi hade bestämt i helgen och jag tog fram min almenacka och visade att där var det tomt. Perfekt kände vi båda! 
 
Men så fick Henke ett sms där hans kompis frågade vilken tid vi tänkte komma. Och vi båda kände oss jätte dumma! Tänk att vi höll på att missa att vi skulle på kompishäng hos hans kompis Edvin.. Henke hade ett kompisgäng i gymnasiet men de umgås inte alla längre vilket är jättesynd. Men så hörde Edvin av sig för en vecka sen och ville samla ihop killarna igen! 
 
Så efter lite smått panik över att vi satt i softarkläder och helt i oordning fick vi fixat oss snabbt och åkt iväg. Väl hemma hos Edvin väntade Andreas och senare kom Daniel och hans flickvän Stephanie, så käkade vi pizza, drack god dricka och satt och snackade skit. Det var super trevligt verkligen! Kul att få träffa Henkes vänner med, får vi göra om! 
 
Nu sitter jag i min morgonrock, Henke sitter och spelar och katterna ligger utslagna i soffan brevid mig. Och om inget annat är bestämt som virrat bort i planeringen så vankas det pizza och Harry Potter idag. Vi har sett fem filmer än så länge så sakta men säkert betar vi av dem! 
 
Vad ska ni göra i helgen? :)
 
 
Hemmafru deluxe
Har idag varit riktig hemmafru! När Henke åkt till jobbet så hämtade jag posten, sen åkte jag till Ica och hämtade ut två paket - ett till Henke och ett till mig (babyboxen). 

Sen när jag kom hem så satte jag mig för att sy! Sydde ett litet täcke/filt/ingen aning. Blev sugen på att prova att lappa, så klippte ut sex stycken någorlunda lika bitar, återanvände en missfärgad handduk och sydde ihop! Var pilligt och jag sprätte mååånga gånger då hjärnan inte hängde med. Men tillslut så blev det någonting iaf! Gillar färgerna och mönstren, är från en gammal tröja och en gammal gardin!

Och nu har jag gjort egna biffar som jag håller på å steker! Blir så mycket godare när man gjort det själv tycker jag. Dock så är jag inte sugen på biff för fem öre, utan jag vill ha varma mackor med massa ost på..! Får la göra det med så Cedric blir nöjd! (Skönt å ha någon å skylla på hehe)