PINGVINBARN

Igår och idag

Igår var vi vakna till sent jag och Henke. Gaderoben var krångligare än vad vi hade trott från början! Var små plast plugg som håller alla hullplanen på plats som inte var våra bästa vänner igår haha. Men nu är gaderoben uppe!! Fattas bara lite tyg framför så man kan "stänga" den. Men det löser vi i dagarna!

Vi fick även upp lillemans sista tapet, bården, igår! Såå fint blev det och vi är supernöjda. Även lilleman gillar sin tapet, han vill se på dem hela tiden och ska klappa och ta på dem. Så himla go är han! Hans rum börjar komma iordning nu och han älskar att leka där inne. Han har bra lekyta och bra med förvaring, fattas bara en härlig matta där inne! Han ska få en sån med bilbana på hade vi tänkt, de är ju så himla fina!

Annars så är huset stilla. Eller, det är som om att allt flyttar runt i huset. Man blir aldrig färdig någonstans känns det som. Det händer liksom en massa samtidigt som det inte händer någonting. Men så är det väl, hade varit lättare om vi hade kunnat bo kvar i lägenheten samtidigt som man fixar i huset så att inte vardagen krockar med fixet!

Idag så har jag och Cedric lekt en massa i hans rum, han har gosat med sina gosedjur och så har vi möblerat om lite inne hos honom. Henke har satt fast hans bokhylla och så var han iväg nu på morgonen och gjorde lite ärenden. Min vän Albin skulle kommit hit idag men han blev sjuk så vi får se vad vi hittar på ikväll! Förmodligen lär vi ta det lite lugnt. Ett bad i bubbelkaret är inplanerat och så ska jag kanske färga håret! En maskin tvätt ska köras och så ska vi mysa i soffan ❤️

Jäkla skit

Ååh vad trötta vi bliiiir!! Besiktningen gick inte igenom för det första och sen så visar det sig nu på kvällen att vi missat en massa grejer till vår garderob.

Vi åkte ju till Ikea häromdagen för att bland annat köpa en garderob till oss. Var en jäkla massa delar i olika paket som skulle hämtas och efter att ha dubbelkollat och räknat allt så går vi och betalar. Idag så skulle vi sätta upp den och inser att vi missat sju lådinsatser, två hyllplan och så ser vi att vi tagit fel färg på de hullplanen vi hade tagit med. Förstår inte vart det blev fel? Men ja, fel är det!

Imorgon ska vi då åka tillbaka för att lämna tillbaka hyllorna i fel färg och köpa de delar vi missat. Känns så himla onödigt men ibland så går livet emot en. Men allt har en mening!

Söndag

Idag så vaknade vi halv nio, satte oss och åt frukost och gjorde våra morgonbestyr. Sen åkte vi till ljungsarp för att hämta upp lilleman. Har ju tyvärr fått bli så att han har varit borta några dagar/kvällar när vi hållt på i huset för att underlätta, men han verkar gilla att få umgås med sina mor och farföräldrar så det känns ändå okej! Imorgon är ju besiktningen så efter den har vi all tid i världen ❤️

När vi plockat upp en kanonglad men trött lilleman så åkte vi till Ikea igen för att hämta en fåtölj som inte fick plats i bilen igår! Det var med nöd och näppe att den gick in i bilen den med.. med allt lastat så åkte vi hem och lastade av fåtöljen och lilleman så han fick lite farmortid idag efter en natt hos mormor. Vi åkte sen till lägenheten och började städa.

Alla väggar, golv och skåp skurades, dock finns det fläckar kvar som vi inte fick bort, vi dammsög golven och bar in en garderob som Tranemo bostäder ställt ut i vårt förråd då vi inte ville ha det när vi flyttade in! Full rulle verkligen! Vi skurade även rent toalett och kök. Ungefär tre timmar tog det totalt att städa en helt tom lägenhet. Helt sjukt egentligen!

Nu på kvällen har vi varit och firat Henkes brors flickvän som fyllt år. Blev lite presenter och så bjöd de på tacos. Så himla gott! Dock så kinde vi inte stanna så länge för lillemans skull, han behövde komma i säng. Så vi åkte hem strax efter åtta från Svenljunga och efter att ha sovit i en halvtimme så vaknade lilleman igen och har varit vaken sen dess.. jag och Henke har passat på att skruva upp en bokhylla i hans rum samt sätta upp en sänghimmel och lägga in alla hans kläder i byrån! Blev superbra verkligen!

Nu ska vi fortsätta plocka lite här hemma i allt kaos, så ska Cedric snart nattas om! Hoppas ni har haft en bra helg allesammans ❤️

Flyttkaos och nytt till lilleman! Titta på hans fina tåg med! Köpte vi på en marknad, så har jag målare om det i olika färger