PINGVINBARN

Flytt

Idag var jag och la familia på Tranemo bostäder och sa upp vår lägenhet! Kändes både jäkligt bra och väldigt spännande! Ska bli kul att få flytta till ett större ställe!!

Som vi berättat innan så ska vi flytta till ett hus (!!!) i mossebo, alltså ute på landet med älgen som närmsta granne. Där katterna kommer få springa fritt utan att det finns risk att de blir påkörda, där man kan vakna till fågelkvitter istället för en granne som slämmer i dörrarna och där Cedric får ett eget sovrum!! Han sover så himla mycket bättre när han får ha sin speldosa på, men varken jag eller Henke klarar av att sova med den. Vilket gör att Cedric vaknar till när vi stänger av den och sover sämre. Men nu så!!

Köket håller på att fixas i huset, som heter Solabo förresten, och vi har planer på att byta golv och tapetsera. Är ett suuuuper snyggt golv i vardagsrummet men vi vill ha nytt i hallen åtminstone. Kommer bli superkul att få inreda Ceddemans sovrum, med hans fina lekkista och en liten myshörna för läsning mm!

Jag är väldigt pepp på att få komma bort från Dalstorp. Få en stor trädgård som jag kan pilla i hur mycket jag vill och framför allt, komma ut till landet. Har varit väldigt velig om jag gillar tanken eller inte. Det har bottnat sig i en oro för ekonomi och ifall vi tagit oss vatten över huvudet. Men nu finns det ingen återvändo, papprerna är påskriva om uppsägning och imorgon ska vi till vår nya hyresvärd och gå igenom allting!

Kommer bli så bra det här. Allting löser sig, allt har en mening och vi kommer ett steg närmare vårt husbygge vi drömmer om ❤️

Vår helg!

Helgen blev inte som tänkt. I fredas åkte Isa och hennes mamma till Liseberg vilket gjorde att Isa var suuuuper trött på lördagen så hon kände inte för att ses. Blev att jag, Henke, Ceddeman och Henkes familj åkte till Hofsnäs för att titta på bilar. De hade otroligt många och snygga bilar!! Vi tog även en fika och förklarade krig med några getingar.

Sen åkte vi hem, lilleman var supertrött och somnade i bilen, la honom i sin säng direkt när vi kom hem och han sov en bra timme eller två! Så åt vi lite och sen åkte vi till Svenljunga för att se om Texasdan var nåt att ha!

Vi gick ett varv på torget och sen drog vi mot Emil. Det va inget att ha alls och jag blev jättebesviken. Men det blev en lyckad kväll hos Emil istället! Käkade revben, snackade skit och hade det allmänt gött. Åkte hem sent, vid elva, och vi sov gott hela natten sen.

På söndagen så vaknade vi och kände för en riktig slappardag. Vi alls tog på oss riktiga myskläder och bosatte oss i soffan! På kvällen kom Isa och Lena och så käkade vi hemmagjord pizza. Jag bakade eget bröd som jag tycker blir riktigt bra!

Isa var jätte glad efter Liseberg och pratade om det hela kvällen, så vi tänkte ta med henne dit nästa helg så får Henke leka av sig lite med! Haha. Jag är inte så jättemycket för att åka massa, är ganska rädd av mig. Tycker det är minst lika kul att se andra ha roligt! Bara jag får spela på mina hjul sen 😉

Är så tacksam över alla som vi har i våra liv, över henkes familj, över min familj och över alla vänner som vi har! Men speciellt över vår familj. Så mycket kärlek som mina killar ger mig, är obeskrivlig! ❤️

Helgen

Idag jobbar jag eftermiddag, sitter på rast nu men går snart tillbaka till arbetet. Slutar 21.00 ikväll! Härligt att jobba på ett boende såhär på fredagkvällen för då går man inte miste om fredagsmys framför tvn! Till kvällsmat fick alla tacos tillexempel! Underbart

I helgen så ska jag umgås mycket med min kära Isa, är texasdagen i Svenljunga imorgon så tänkte dra med henne dit! Henke ska till Hofsnäs och titta på coola bilar, får se om vi hänger med dit eller ej. Men det ser ut som att det blir en bra dag!! Ska även följa med Isa till hennes häst, så ska hon rida en stund och jag leka ridlärare hehe.

På söndag ska vi hjälpa Lena, min lillasysters mamma, med att byta ut sin gamla soffa mot en ny! Sen efter det lär det bli häng hos dem en stund. En härlig dag alltså!

Vad ska ni göra i helgen? ☺️

Cedrics fina leksakskista! Ska som sagt måla om den, men vi är väldigt nöjda!