PINGVINBARN

Övernattning och nya krafter
I torsdags så fick Cedric åka hem till sin "mormor" på lite kvalitetstid. Jag behövde få vila ut så jag fick tillbaka lite ork, så jag kan fortsätta vara en bra mamma till vår son. Blev att Cedric sov över hos henne så storstädade jag lägenheten och så fick jag och Henke lite egentid och andas lite.

Blev att vi i fredags tog sovmorgon och en riktigt god frukost. Åkte sen in till Ulricehamn på lunch och fika på Torgstället, var mysigt med en liten mini dejt! Sen åkte vi till lager 157 och köpte lite nya kläder till Cedric (som ligger i hans byrå redan..) och efteråt åkte vi hem till Lena och Isa för att hämta vår son. 

Blev att vi stannade en bra stund på kvällen. Lena bjöd på tacos och så hade jag och Isa behövlig tid tillsammans. 
Idag så har Henke varit i Skillerås hos sina föräldrar med Cedric. Henke har tvättat sin bil medan jag har varit kvar hemma och tvättat våra kläder. Är fortfarande en heel del kvar, som tur är så har vi tvättid till nio i kväll! 

När Henke och Cedric kommer hem så blir det grill och så kommer Henkes bror över på tjöt och spel! Är skönt att ha förnyade krafter igen!
BVC
Igår hos barnmorskan gick allting super! Hon har varit på semester så det var ett tag sen vi var och vägde Cedric mm så var kul att få se hur han växer! 

Förra gången vägde han 4.2kg och igår hade han gått upp till 5.3kg!! Vår lilla tjockis! Han hade även växt en del på längden och ökat från 55cm till 58cm. Förklarar varför strl 56 på kläder börjat bli lite väl smått nu! Jag älskar att gå och mäta och väga honom och få bekräftat att han växer och mår bra, är det inte bara inbillning liksom. 

Sen kollade en läkare på honom med, lyssnade på hjärtat och kollade alla leder bland annat. Allt såg superbra ut och var precis som det skulle! 

När vi kom hem gick vi på promenad igen, denna gången hade jag bättre väder och bättre skor på mig så kunde öka takten. Kändes super ända tills min höft sa ifrån så får ta det lite lugnare idag. Efter promenaden fick vi fixat i landet lite, har köpt olika sorters lökar som vi ska plantera och göra fint med! Vet dock inte riktigt hur vi ska ha det än men det kommer väl! 
2016-04-19
Blev inte många timmar sömn i natt. Cedric somnade vid halv tio och jag gick och la mig vid elva. Henke kom sen hem vid halv tolv och då vaknade Cedric. Bad Henke ta honom så jag skulle få sova vilket han gjorde. Sen vaknade jag till av att Cedric gnällde men tänkte inte mer på det, Henke skulle ju ta honom. Men insåg rätt snabbt att han inte kom så jag fick gå upp och titta till Cedric. 

Han låg klarvaken och vrålhungrig. Lyfte över honom till våran säng och då kom Henke in och berättade att han hade lagt sig på soffan för han blev varm och hade ont i ryggen. Så gick han och la sig igen och jag fick ta en klarvaken Cedric även om jag var dödstrött. Fick sovit en halvtimmes sammanhängande sömn som mest och allt som allt sov jag max tre timmar i natt. Super kul

Gick upp vid halv åtta och åt frukost och så har vi vilat i sängen sen dess. Men Henke ska till tandläkaren idag och Cedric ska på läkarbesök hos barnmorskan. Så jag får väl gå upp och laga mat så vi får i oss innan vi ska åka och så Henke har till jobbet. Så försöker jag tagga till promenaden jag och Cedric ska ta sen, kanske piggnar till av den.