PINGVINBARN

Helgen!

Vilken härlig helg vi har haft! Fredagen spenderades hemma. Vi bara tog det lugnt under dagen. 


Henke åkte iväg en sväng och köpte en gunghäst till lilleman, som man ska ha utomhus, och uppläggningsfat till mig, som vi hittat på köp/byt/sälj. Han köpte även påskgodis till mig då jag redan hade köpt till honom och lilleman.

Lilleman blev såå glad för gunghästen som nu står i hans rum för att snart få flytta ut till trädgården. Ska fixas iordning med gungställning, ruchkana och sandlåda med så han får en liten "lekpark" här hemma. Cedric har gungat som en galning på den och säger "wiiiie" när det gungar. Så söt verkligen ❤️

Vi försökte oss på lite påskpyssel och målade ägg, lilleman var inte så intresserad i det dock. Kanske nästa år! Men jag och Henke fick målat lite åtminstone. När lilleman hade somnat för natten så fixade jag och Henke äggjakt för varandra. Gjorde lappar med ledtrådar som vi satte ut. Sen efter maten och det hade blivit mörkt gick vi ut och letade upp våra ägg! Super kul, kändes som man var tio igen haha. Vi avslutade kvällen med ett avsnitt Bones med godis till och massa mys!  

Påsken firades hemma hos lillemans farmor och farfar! ❤️


Var super mysigt med massa påskmat, tårta, sällskapsspel och härliga människor. Blev att vi fick lägga lilleman och så var vi inte hemma förens sent! Men så ska påsken vara tycker jag. 

Söndagen gick i ett skönt tempo. Första halvan av dagen njöt vi hemma med serier och bad. Efter lillemans middagslur åkte vi hem till henkes bror och hans sambo! 


De bjöd på våfflor och så gick en hockeymatch på tvn. Lilleman sprang runt och busade för fullt. Överraskade oss med att sjunga! "Ompa Ompa fallerallera" sjöng han! Inte klockrent men man kunde utan problem höra vilken låt det var. Så häftigt verkligen! Super mysigt att träffas alla hos dem med, var längesen vi var där! 

Vi åkte hemåt strax efter sex, handlade lite snabbt och så hem och lägga lilleman. Kvällen avslutade vi med att ta disken och kolla på serier, som vanligt haha. 

Har varit en superhelg verkligen! Och vi tackar alla som gjort den så bra ❤️