PINGVINBARN

Igår och idag

Igår var vi vakna till sent jag och Henke. Gaderoben var krångligare än vad vi hade trott från början! Var små plast plugg som håller alla hullplanen på plats som inte var våra bästa vänner igår haha. Men nu är gaderoben uppe!! Fattas bara lite tyg framför så man kan "stänga" den. Men det löser vi i dagarna!

Vi fick även upp lillemans sista tapet, bården, igår! Såå fint blev det och vi är supernöjda. Även lilleman gillar sin tapet, han vill se på dem hela tiden och ska klappa och ta på dem. Så himla go är han! Hans rum börjar komma iordning nu och han älskar att leka där inne. Han har bra lekyta och bra med förvaring, fattas bara en härlig matta där inne! Han ska få en sån med bilbana på hade vi tänkt, de är ju så himla fina!

Annars så är huset stilla. Eller, det är som om att allt flyttar runt i huset. Man blir aldrig färdig någonstans känns det som. Det händer liksom en massa samtidigt som det inte händer någonting. Men så är det väl, hade varit lättare om vi hade kunnat bo kvar i lägenheten samtidigt som man fixar i huset så att inte vardagen krockar med fixet!

Idag så har jag och Cedric lekt en massa i hans rum, han har gosat med sina gosedjur och så har vi möblerat om lite inne hos honom. Henke har satt fast hans bokhylla och så var han iväg nu på morgonen och gjorde lite ärenden. Min vän Albin skulle kommit hit idag men han blev sjuk så vi får se vad vi hittar på ikväll! Förmodligen lär vi ta det lite lugnt. Ett bad i bubbelkaret är inplanerat och så ska jag kanske färga håret! En maskin tvätt ska köras och så ska vi mysa i soffan ❤️