PINGVINBARN

Hälsat på hos gamlafarmor

Idag vaknade jag av att isa satte sitt finger mot min panna. Hon gjorde inget mer, bara satte fingret mot min panna. Klockan var då tio över sju och jag hade missat mina larm. Lilleman hade varit vaken under natten och jag var inne hos honom i ca 45min för att få han att somna om. Detta efter att både jag och Henke hade gått in hos honom ett par gånger för att få honom att lugna sig och somna om. Men det enda som hjälpte va att jag satt inne hos honom tills han var lugn nog att somna om. 


Det kändes idag! Men som tur är har det varit en väldigt lugn dag. Henke tog lilleman under förmiddagen, de badade och lekte en massa ihop medan jag vilade mig. Var skönt att ha lite tid för sig själv! När Henke sen hade åkt till jobbet och klockan slagit två gjorde jag och lilleman iordning oss för att åka och hämta Isa från skolan igen. 

Vi stannade till hos vår farmor på vägen och åt lite mat, fikade och snackade skit! Lilleman fick visat upp hur duktig han är på att ställa sig upp och farmor fick förevigat några ögonblick med sin kamera. Var otroligt mysigt verkligen! 

Dock så har lilleman blivit väldigt mammig. Han har alltid föredragit mig lite så men idag just har det varit övertydligt att ingen annan duger och han blir endast nöjd om jag har honom uppe. Men jag tror han är på väg att bli sjuk igen, han har låtit lite hes både idag och igår. Märks tydligt när han skrattar och gråter! Och idag på kvällen var han jätte gnällig och super varm. Gav honom lite alvedon så blev han lugnare och svalare. Hittade inte tempen så kunde inte kolla ifall han hade feber eller ej men ska se till att den kommer fram imorgon! 

Nu på kvällen har jag och isa tagit det lugnt. Jag har spelat Sims varvat med kurragömma med lilleman och isa har suttit vid sin dator och bara varit. Lilleman la sig för natten tjugo i åtta och har sovit sen dess. Förhoppningsvis sover han hela natten..! 

Nu ska vi sova allihopa! Imorgon kommer bli en lugn dag utan planer ❤

Vi vaknade med alla fyra katterna sovandes i fotändan! Såå mysigt!! Trångt. Men mysigt! Och visst är de orangea rosorna fina? De är kvar sen någon vecka tillbaka och ser fortfarande fina ut ❤