PINGVINBARN

Vår jul
Nu innan nyår tänkte jag passa på att berätta hur vi firade vår jul! 

Vi fuskade med presenterna här hemma då ingen av oss var trötta när vi kom hem från uppesittarkvällen (där jag vann en nyårslott!) så vi bestämde oss för att öppna våra direkt. Klockan var faktiskt efter tolv så rent tekniskt sett så öppnade vi ju dem på julafton ^^ 

Jag fick hur fina presenter som helst!! Ett guldigt halsband med tre hjärtan i, där våra namn står, tillsammans med våra månadsstenar. Har på mig det hela tiden nu istället för mitt gamla halsband som det bara stod Henrik på! 
Sen fick jag även ett otroligt vackert armband, ett smalt armband i silver täckt av små kristaller. Det glittrar och skimrar som bara den!! Älskar det!

Henke fick ett spel till sitt ps4 och en spelkonsoll av mig! Va ett SNES i orginalkartong med alla sladdar och sånt till. Var så himla kul när han öppnade det och såg vad det var, han blev jättechockad och glad! Så pekade han på ett paket till mig och sa "öppna det!!!" Så det gjorde jag. Och i låg ett spel som jag velat ha sen jag var liten, som man bara kan spela på just den konsolen jag köpte till honom! Vi båda satt och skrattade och va i chock. Var så himla kul att vi matchat varandra så bra utan att veta om det!

Jag satte mig och spelade en stund innan vi båda kände att det var dags att gå och lägga sig för att orka upp igen på morgonen. Jag vaknade vid nio och smög mig upp för att fixa en ordentlig julfrukost till oss två. Henke hade köpt julskinka så den skulle in i ugnen en stund, men först behövde jag senap och ströbröd. Så off we go till affären! Fick köpt en liten julöl till Henke med när jag ändå var där. 

Väl hemma igen upptäcker jag att Henke inte köpte färdigkokt skinka så om vi skulle ha julskinka så skulle jag få tillaga den i minst 4 timmar innan den skulle gå att äta.. Jahopp, var bara att ställa in julskinkan och senapen i kylen igen och steka upp prinskorv och köttbullar. 

Vi käkade lite snabbt och sen gjorde vi oss i ordning för att åka hem till min lillasyster. Där fick vi en supersöt body till Cedric och ett par byxor till honom. Och så fick vi en köksassistent av Lena! Var så mysigt att fira med alla där. Viking fick leksaker och en ljudbok av oss med bamsesagor vilket var uppskattat! 

Efter julklappsutdelningen så åkte vi vidare till Henkes föräldrar där vi käkade julmat, kollade på Kalle Anka och öppnade fler paket. Hos dem fick vi nya saker till spjälsängen, en mortel, köttermometer och ett nytt köksset. Jag fick ett superfint armband från Tomas Sabo, en symaskin(!!!!), en låda med sygrejer och lite smått och gott! Henke fick några spel, en bok, parfym, choklad och ett fint glas! 

När alla paket var öppnade så satte vi oss nere i matsalen och killarna spelade ett sällskapsspel som Leif hade fått. Jag och Tina satt och tittade på och fikade på pepparkakskärleksmums som jag hade bakat. Var en superbra jul med mycket skratt och väldigt fina presenter! Nästa jul hoppas jag på att vi bor större så vi kan bjuda in alla till oss, det hade varit så underbart! 

Hade ni en bra jul?