PINGVINBARN

Året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

H: Har blivit pappa! Det händer ju inte varje dag haha. Varit pappaledig och borta från jobbet i ett halvår. Sen har jag flyttat till hus och så har vi skaffat hund som jag alltid drömt om men inte haft chansen till förens nu! 

K: Samma som Henke, men har blivit mamma då, haha. Sen har jag jobbat på boende och som vikarie för skolor runt om i Tranemo. Det var väldigt roligt!! Sen har jag även blivit sjukskriven vilket jag aldrig varit innan och så har jag även tagit tag i mitt mående på en helt annan nivå i år än vad jag någonsin gjort förut.2. Höll du några av dina nyårslöften?

H: höll alla! Jag hade inga..

K: jag säger varje år att mitt nyårslöfte är att inte ha några nyårslöften så det skiter ju sig med en gång. 3. Fick någon du känner barn?

H: Ja, en vän som heter Hampus fick barn! Även en vän som Morgan och en väns syster blev mamma. 

K: Min bror fick sitt andra barn i år! 4. Dog någon som stod dig nära?

H: Nej, det tror jag inte! Har haft tur och sluppit det.

K: Min farmors bror Erland och min lillasysters morfar Bengt gick bort i år. Två väldigt fina och underbara människor! Och så min fina fina Sam ❤5. Vilka länder besökte du?

H&K: Vi åkte färja över till Danmark, käkade pizza och sen åkte vi hem igen! Annars så har vi bara turistat i Sverige. 6. Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

H: Bättre ekonomi och mer lugn! Lite mer tid för allt, vi har inte haft ork och tid att riktigt slappna av och njuta. 

K: Jag vill ha ett bättre mående och ett fast jobb så ekonomin blir bättre. Jag saknade att kunna spara pengar! Jag ska låta mig själv må dåligt och inte klarna ner på mig själv för det - det är okej! Jag har varit dålig på det i år..!7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?

H&K: 7:e mars då lilleman kom! 4:e Juni då vi förlovade oss "på riktigt" och 26:e november då vi flyttade till hus!  8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

H&K: all of the above!9. Vilket var ditt största misstag?

H: Jag fick en verklighetscheck när Cedric kom. Trodde att jag var redo men det var jag inte. Tyvärr så lät jag Kim ta det största ansvaret och insåg inte hur det påverkade henne! 

K: I maj så gjorde jag mitt största misstag någonsin och det var att jag var otrogen mot Henke och planerade att ta mitt liv. Men jag mådde otroligt dåligt och kände mig väldigt ensam. Idag mår jag bättre och är såå tacksam för alla som fanns för mig under den tiden!! Speciellt Henke och Lena ❤10. Vilket var ditt bästa inköp?

H: Det är ju inte lätt att komma ihåg vad man köpt annat som varit bra innan den nya bilen och hunden.. Men Kims förlovningsring! Det var ett bra köp!

K: Jag köpte de flesta djuren! Mina extra bebisar ❤ men även alla kläder till lilleman jag köpt på Zara tycker jag har varit bra! 11. Vad spenderade du mest pengar på?

H: Om man bortser från räkningar och de vanliga utgifterna så är det väl spel till mina olika konsoller som bränt störst hål i fickan. 

K: kläder och smink haha!12. Vad gjorde dig riktigt glad?

H: att bli pappa, att Kim sa JA och min julklapp (fluff!!)

K: att bli mamma såklart! Men också att Henke valde att fria till mig även med tanke på allt som hade hänt och att han finns här för mig mer än någonsin! 13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

H: tror inte det, inte värre än vanligt!

K: Jag har väl inte blivit sjukare eller skadat mig mer än vanligt i alla fall!14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?

H: volbeat då jag fick se min första konsert med dem i år! 

K: ingen särskild, har inte haft tid och ork att hänga med i musiksvängarna! Men Maggio med 17år kommer få mig att tänka på sommaren då den gick på repeat och fick mig att skråla högt!15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?

H: överhuvudtaget måste jag säga att jag faktiskt har mått bättre! Men jag har ju också en fantastisk blivande fru!

K: både och! Början av året var den värsta bergochdalbanan för min del men nu i slutet av året måste jag säga att jag mår bättre än på länge!!16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

H: Vänner och egentid! 

K: Att ta hand om mig själv och sätta mitt mående först!17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

H: Jag vet inte!

K: att jag hade lagt mindre tid och ork på att oroa mig över saker jag själv inte kan göra någonting åt! 18. Hur var din julafton?

H: min jul var lugn! Det var roligt att få spendera dagen med familjen, lilleman speciellt!

K: jag var mer stressad på jul än Henke haha. Jag var den som sa att vi skulle fira hemma hos oss och plötsligt var det bara någon dag kvar och det var inte städat eller iordning någonting! Men det gick bra och dagen var riktigt mysig och lyckad!19. Blev du kär?

H: varje dag!

K: om och om igen ❤20. Vilket program har varit det bästa på tv?

H: vi kollar ju inte på tv. Men serien Gilmore Girls var en bra upptäckt!

K: jag hade ju sett den serien innan så den bästa serien jag tycker är nog the 100! Men då har jag ju inte börjat kolla på SKAM än. 21. Hatar du någon som du inte hatade förut?

H: Hata och hata.. jag har väl några som jag gillar lika skarpt som förr.

K: hata är ett väldigt starkt ord! Men det finns en del som har gjort mig orätt i år som jag idag inte pratar med.22. Vilken var den bästa boken du läst under året?

H: "grattis! Du ska bli pappa!" Läste jag! Den var riktigt kul och ger en hel del bra tips och perspektiv på papplivet! 

K: bästa boken jag läst i år måste vara "ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren! Kände igen mig i så mycket och lärde mig en hel del om psykisk ohälsa! 23. Vilken var din största musikaliska uppräckt?

H: five finger death punch!

K: ingen aning. Min musiksmak går så upp och ner!24. Önskade du dig något som du fick?

H: en vovve!

K: att komma ut på landet och bo i hus! Sen har Henke försett mig men en del småsaker som jag önskat mig, tillexempel boken jag nämnde här uppe! 25. Önskade du dig något som du inte fick?

H: cashflow till det barnsliga!

K: drömhuset Spoven! 26. Vilken var årets bästa film?

H&K: DEADPOOL! 27. Vad gjorde du på din födelsedag?

H: ingenting speciellt! Jag kommer inte ihåg haha. 

K: Henke kidnappade mig och tog mig ut på picknick! Vi satte oss vid sjön i Hofsnäs och fikade, sen så friade Henke till mig! Hemma sen igen så åt vi tårta med isa, Lena, isas mormor och lilleman! 28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?

H: Kims kusiner Max och Alexx!

K: jag fick träffat mina kusiner från USA och min fina faster! 29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

H: klädstil? Förbannat slarvig! Haha nä. Men avslappnad, chill, enkel och jäääävligt snygg! Haha

K: i början av året så var den mer chill och otänksam! Jag brydde mig inte. Under sommaren kom mina fina klänningar fram som jag bodde i och nu under hösten så har höga jeans och en snygg tröja varit mer standard! Saknar bara ett par höga boots!!30. Vad fick dig att må bra?

H&K: familjen och vänner! De enkla sakerna i vardagen.31. Vilken kändis var du mest sugen på?

H&K: ingen jäkla aning hahah. 32. Vem saknade du?

H&K: katten Sam! Annars så ingen speciell så. Klart vi saknar de som gått bort innan men det är en självklarhet ❤33. Vilken var din bästa månad?

H&K: slutet av juli och början av augusti! Då sommaren var som härligast och vi hade som roligast! Hittade på mycket saker tillsammans och åkte på äventyr!34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

H: som sagt, kunde tagit mig mer tid till saker som är viktiga!

K: kommunikation!! 35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

H: vi har en liten skit som utvecklas konstant så snart har vi en liten människa springande runt oss! 

K: jag hoppas på att få jobb! Lilleman kommer börja dagis och så hoppas jag på att året blir lugnare och gladare än tidigare år!