PINGVINBARN

Flytt

Idag var jag och la familia på Tranemo bostäder och sa upp vår lägenhet! Kändes både jäkligt bra och väldigt spännande! Ska bli kul att få flytta till ett större ställe!!

Som vi berättat innan så ska vi flytta till ett hus (!!!) i mossebo, alltså ute på landet med älgen som närmsta granne. Där katterna kommer få springa fritt utan att det finns risk att de blir påkörda, där man kan vakna till fågelkvitter istället för en granne som slämmer i dörrarna och där Cedric får ett eget sovrum!! Han sover så himla mycket bättre när han får ha sin speldosa på, men varken jag eller Henke klarar av att sova med den. Vilket gör att Cedric vaknar till när vi stänger av den och sover sämre. Men nu så!!

Köket håller på att fixas i huset, som heter Solabo förresten, och vi har planer på att byta golv och tapetsera. Är ett suuuuper snyggt golv i vardagsrummet men vi vill ha nytt i hallen åtminstone. Kommer bli superkul att få inreda Ceddemans sovrum, med hans fina lekkista och en liten myshörna för läsning mm!

Jag är väldigt pepp på att få komma bort från Dalstorp. Få en stor trädgård som jag kan pilla i hur mycket jag vill och framför allt, komma ut till landet. Har varit väldigt velig om jag gillar tanken eller inte. Det har bottnat sig i en oro för ekonomi och ifall vi tagit oss vatten över huvudet. Men nu finns det ingen återvändo, papprerna är påskriva om uppsägning och imorgon ska vi till vår nya hyresvärd och gå igenom allting!

Kommer bli så bra det här. Allting löser sig, allt har en mening och vi kommer ett steg närmare vårt husbygge vi drömmer om ❤️