PINGVINBARN

Cedric ❤

Idag har jag och Henke pratat mycket om Cedric. Hur otroligt stolt man är över honom och hur förundrade vi är över hur stor han har blivit. 


Han är en liten kille med så mycket kärlek och humor. Han har verkligen så himla mycket att ge! Jag tycker att det är häftigt att se honom, hur han utvecklas för var dag. Det är stor skillnad från dag till dag verkligen! 

Som i föregår visste han inte hur man gick i stövlarna. Igår sprang han i sina stövlar och idag försökte han sätta på sig dem själv. Han hjälper till att klä på sig sina kläder, stoppar in armarna själv i tröjärmarna och vill dra upp byxorna. Han vet vad man menar när man frågar honom saker, som "ska vi byta blöja?" - då går han in till sitt rum, tar fram skötbädden och sätter sig på den. Frågar man honom om han vill ha mat så går han till kylskåpet och om han vill bada så går han till badrummet.

Är så coolt att se hur han förstår mer och mer, att han för var dag blir lite mera människa om man säger så. Från att inte kunna göra mer än ligga ner på en filt, till att sakta utvecklas och nu kunna gå helt själv och försöker göra sig förstådd. Det är ofattbart häftigt! 

Och humorn visar sig mer och mer. Som idag när vi satt och åt så började han kisa med ögonen och göra värsta minen med munnen bara för att få oss att skratta. Och när vi gjorde en min tillbaka brast han själv ut i gapflabb! Han leker kurragömma med oss och gömmer sig själv bakom gardinen för att sen titta fram och skratta åt oss för att vi inte kunde hitta honom. Och tar vi hans napp så tar han tillbaka den, visar sen att han vill ge den till oss och i sista sekund dra tillbaka den och skratta. Vår underbara buse! ❤

Hoppas bara att all hans härliga personlighet visar sig på förskolan snart! För han är full med det och är så rolig. Fan vad vi älskar honom. Obeskrivligt mycket! Finns ingen som kan göra en så glad som honom när han bara kommer och kastar sig i ens famn för att gosa eller när han blir kittlad och skrattar så han håller på att explodera! 

Finns ingen som honom. Och han är vår. Bara vår. Ofattbart!! ❤