PINGVINBARN

Städa städa varje.. måndag?

Halv åtta imorse satte vi igång. Lilleman hade ännu inte vaknat och Henke drog ut diskmaskinens korgar låååångsamt. 


Cedric vaknade vid nio och då hade vi hunnit långt med köket! Tyvärr så är lilleman så mammig att jag inge kunde göra så mycket mer. Så vi alla åt frukost och sen så fick lilleman ett bad. Strax efter elva kom bästa Bella hit och kidnappade lilleman till den stora stan under tiden vi städade hemma. 

Han hade hur bra som helst och det var skönt att kunna städa och röra sig fritt i huset utan Cedric faktiskt. Vi fick gjort rent från topp till tå här och det är sååå skönt! Ser det ut som ett hem igen ❤️ och fick höra att lilleman blev bortskämd med så han klagar absolut inte haha.

Halv sju kom de hem igen och Cedric var på topphumör! Hade fått tvättat hans stora nalle som legat på tvättkö ett tag nu och när han fick syn på den blev han överlycklig! Han har varit så lekfull och busig nu på kvällen så det är nästan inte sant. Knappt suttit stilla en sekund haha. Kört sin bobbycar i sitt rum och ut till vardagsrummet och tillbaka, snurrat runt runt, kört med sin gräsklippare, gosat med nallen, lekt med lego, läst en bok och allt därtill. Och jag har känt mig så lycklig.

Huset är i toppskick, stressen över det är borta och så underbar man och son på det. Kan inte bli bättre! Så skönt att känna sig lycklig emellanåt ❤️