PINGVINBARN

Tisdagsångest

Dagens förskola gick bra! Cedric är så framåt och vill leka med de andra barnen och det är så himla roligt tycker jag! Han satt i min famn i ca 5 minuter när vi kom dit men sen ville han ner själv. Blev att jag satt och pratade med fröknarna och la in lillemans schema mm medan han lekte för sig själv. Han vågar sig iväg och utforska alla rummen och så själv också vilket jag tyvkte var riktigt kul att se! 


Vi hann vara ute en stund med. Idag hade vi med overallen så han också kunde sitta och leka i sandlådan! Det var lite läskigt och han var trött så det var ingen jätte hit att vara ute. Men han fick kört lite traktor och krattat i sanden i alla fall så lite kul var det! Vi åkte hem igen strax innan elva för han blev för trött. Är ju så mycket nya intryck och personer och ljud och allt så är verkligen inte konstigt att han blev trött! 

Han fick lägga sig direkt när vi kom hem bara någon minut efter elva och han har sovit sen dess. Jag har haft tisdagsångest och suttit i soffan. Som jag skrev för några dagar sen så har jag haft det stressigt och det får hela mig att bara lägga av. Jag orkar ingenting verkligen. Behöver städa och få iordning efter kalasen men inte haft orken. Tiden har verkligen funnits men har blivit att jag försökt blunda för allt. 

Ikväll kommer Albin hit. Han har ett paket till lilleman och så ska vi väl sitta och snacka lite skit, dricka lite kaffe/varm choklad och umgås en stund. Vi har inget bestämt mer än att han ska hit! Och då kan det ju inte se ut som ett bombnedslag här hemma så får glatt ta och dra mig i kragen lite. Har satt igång en maskin disk och städat lite smått. Men är en hel del kvar att göra!