PINGVINBARN

Härlig tisdag!

Dagen idag har varit så himla bra! Lilleman vaknade redan klockan sex och vill upp. Det var väl inte jätte populärt här hemma men Henke gick upp och var med honom till halv åtta då jag gick upp. 


Vi åt frukost ihop allesammans och sen gjorde jag och lilleman iordning oss för förskolan. Vi tog på oss omaka strumpor för att hedra att olika är bra! Sen åkte vi till förskolan. Idag så gick vi in, så satte sig lilleman för att leka och jag pussade honom hejdå och sa att jag skulle hämta honom senare. 

Väl hemma så fixade vi som sagt i lillstugan. Jag var där hela förmiddagen och Henke åkte sen för att hämta lilleman. Cedric hade då ätit två stora portioner fisksoppa, en banan och macka på det samt sovit i 45min. Känns så skönt att han känner så pass trygg att han kan sova och att han äter bra! 

Sen har lilleman fått bada och jag lagade ananaskassler med ris till middag. Vi har busat runt som dårar och Henke ligger och vilar inför en natt med jobb. Lilleman ska sova för natten men han verkar för pigg fortfarande. Han ligger i sin säng och pratar för sig själv. Förhoppningsvis kommer han till ro snart! 

Jag ska, när lilleman somnat, se klart ett avsnitt Bones och sen ska jag måla en tavla som min fina Lena ska få på sin födelsedag!