PINGVINBARN

GBG HORSESHOW

Igår var jag och isa iväg heeela dagen. Jag gick upp halv sju och åkte hemifrån 45 min senare. Isa hämtade jag upp i Tranemo och så begav vi oss iväg mot Göteborg! 


Och vilken dag vi hade! Såå kul med alla fartfyllda tävlingar, vackra hästar och den gudomliga stämningen i hela arenan! Vi var ju iväg förra året med och vi blev inte besvikna då och absolut inte nu heller. Tiden bara flyger förbi! 

Isa fick köpt ett träns och ett grimskaft på mässan men jag köpte ingenting. De har ju mer saker än bara hästrelaterat men tyckte inte det fanns något vi behövde! Funderade på att köpa en tröja till lilleman dom det stod "övningsgår" på men han går hela tiden nu och praktisk taget springer fram, för fort går det! Minns att Henke köpte en body som det stod "övningskryper" på när lilleman knappt kunde krypa så det var såå gulligt! I alla fall så köpte jag inte tröjan men var väldigt nära på att göra det. 

Vi var på Ullevi i 7 timmar. Men vid fyra kände vi att vi ville vidare. Dock åkte vi inte hem utan kollade lite i affärer i Nordstan först! Provade hur mycket som helst men var ingenting som satt bra tyvärr.. Isa fick med sig två tröjor hem och lite smycken! Det sista vi gjorde var att äta på subway innan vi åkte hem. Såå gott verkligen! Men det behöver man väl inte skriva egentligen haha. 

Vägen hem gick lååångsamt. Från ingenstans började det regna och snöa. Man såg ingenting och det var super halt. Vi körde i 80 som fortast.. som tur var hade vi bra sällskap med varandra och sjöng med i alla låtar på Spotify, högt högt! 

Vi var hemma igen vid nio tiden. Var såå skönt att komma hem igen verkligen ❤