PINGVINBARN

BVC
Igår hos barnmorskan gick allting super! Hon har varit på semester så det var ett tag sen vi var och vägde Cedric mm så var kul att få se hur han växer! 

Förra gången vägde han 4.2kg och igår hade han gått upp till 5.3kg!! Vår lilla tjockis! Han hade även växt en del på längden och ökat från 55cm till 58cm. Förklarar varför strl 56 på kläder börjat bli lite väl smått nu! Jag älskar att gå och mäta och väga honom och få bekräftat att han växer och mår bra, är det inte bara inbillning liksom. 

Sen kollade en läkare på honom med, lyssnade på hjärtat och kollade alla leder bland annat. Allt såg superbra ut och var precis som det skulle! 

När vi kom hem gick vi på promenad igen, denna gången hade jag bättre väder och bättre skor på mig så kunde öka takten. Kändes super ända tills min höft sa ifrån så får ta det lite lugnare idag. Efter promenaden fick vi fixat i landet lite, har köpt olika sorters lökar som vi ska plantera och göra fint med! Vet dock inte riktigt hur vi ska ha det än men det kommer väl!