PINGVINBARN

Whats up?
Igår hade jag och Isa Fisa lite pizza mys! Och jag som inte kunnat få i mig mer än pastasallad det senaste fick i mig en hel (!?) pizza utan problem igår! Stackars lilla Henke som åkte på hockey med far sin hade förhoppningen om att komma hem till två pizzahalvor, men det blev det ingenting av då Isa åt hela sin pizza med hehe. 
 
Skitungen åkte hem vid halv tio igår, vi hade försökt få på en film hela kvällen men efter att ha insett att jag inte har en cdläsare i min dator och Isa inte har något program för att spela upp filmer med i sin samt att Henkes dator inte ville ansluta till internet så gav vi upp. Men vi hade en mysig kväll ändå!
 
Idag så ska jag fortsätta på spjälsängen, skulle målat den igår med Isas hjälp men det blev inte av tyvärr. Så idag får Henke hjälpa mig istället! Sen ska vi iväg och köpa massa godis ifall det är någon som kommer och gör bus eller godis hos oss i helgen, jag har även spanat in några roliga recept på blogg.ses framsida som jag nog ska prova påatt göra och bjuda på!